• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

За нас

За нас

Пробиотиците и синбиотиците от серия ПроЛакт са произведени от "ПроЛакт" ЕООД. Невероятната технология измислена от екип от български учени, води началото си от 80-те години, когато им е възложено да създадат продукт подходящ за решаването на проблемите на космонавтите - поради липсата на гравитация в космоса костите атрофират и стават чупливи поради което на космонавтите им трябва допълнително калции. Така учените създават изцяло нов продукт, използвайки уникалноста на Lаctobacillus Bulgaricus и неговите невероятни свойства и многостранни полезни ефекти върху човешкия организъм.

В съвременния свят едно от основните права на всеки човек е правото му на достъп до културата. Съществена част от тази култура са постиженията на медицината и фармацията. Редица страшни заболявания, които в миналото са причинявали масово оредяване на населението днес, са само спомен и намират място единствено в лекциите на професорите по медицина. Лекари, химици, биолози, фармацевти отдавна обединяват своите научни усилия, за да се продължи човешкия живот, за да стане той по-продължителен, по-лек и по-красив. Обединявайки постиженията на съвременното общество в тези отрасли с връщането към първичното, натуралното и естественото ни дава възможност да бъдем по-здрави от всякога и най-важното да можем с превантивни действия да предодвратим много болести.

Създателите на съвременната европейска култура, римляните отдавна са формулирали една от важните максими в живота: "Здрав дух в здраво тяло". И това не е случайно, те са първите, които издигат в култ чистотата, душевното равновесие, правилното физическо развитие. Все пак нека не забравяме, че римляните наследяват постиженията на античния свят и техните максими, много често повтарят, по нов начин, истините на един свят, изчезнал преди повече от две хиляди години. В Древна Елада, през 4-ти век преди новата ера, един от най-големите мислители на човечеството, Аристотел въвежда понятието катарзис, обобщавайки под този термин пречистването на човешката душа, което настъпва след преживяно страдание и болка. В катарзиса Аристотел вижда път за духовното извисяване на човека, за неговото превъзпитаване и усъвършенстване, без които прогресът на полезния човешки индивид е невъзможен.

През изтеклите две хиляди години понятията за красота и чистота, неизменно се свързват с човешкото здраве. Разбира се едва съвременният свят е в състояние да направи постиженията на науката достъпни за всеки. Информацията за лекарствените продукти, козметичните средства, хранителните добавки днес може да се открие на всяка крачка. Пресата, билбордовете, интернет, електронните медии тиражират ежеминутно най-новото, най-доброто, най-полезното. Въпреки това хората имат нужда от посредници, които да им я поднесат, да изтъкнат още веднъж пред тях, положителните или отрицателните страни на всеки един продукт. Изключително важно е при живия контакт с клиента, дистрибутора умело да съчетае личения си житейски опит с информацията за съответния продукт. Затова за всяка една сериозна фирма, наела се с доста сложната задача да разпространява ЗДРАВЕ, подборът на екипа е от изключителна важност. Екипът трябва да бъде мотивиран, което означава не само да е убеден в качествата на продуктите, които ще рекламира и предлага, но и да се радва на свободата в своята работа, да знае, че фирмата за която работи не го ограничава, а напротив, би го стимулирала и подпомогнала по всеки възможен за нея начин. Нашите Дистрибутори, хората които правят достъпни продуктите на "Daflorn MLM" имат пълната свобода не само да интерпретират предоставената им информация за богата палитра от безценни продукти които произвеждаме, но и да работят за други фирми, да имат и други "работодатели", без ограничения за тяхното работно време и ангажименти, лични или трудови. Подобно разбиране не се среща често, още повече, че в нашите условия има излишък от високо квалифицирана работна ръка. Да носиш щастие на хората - защото да бъдеш здрав означава да бъдеш щастлив и да бъдеш свободен да определяш сам кога и как ще работиш е едно от най-големите преимущества с който нашата фирма може да се гордее. Всеки наш продукт от самото начало на произвеждането му е обграден с много старание и любов, защото ние знаем колко много е нужно това, за да може този продукт наистина да помогне.

Уникалността на самия Lactobacilus Bulgaricus и дългогодишния труд на българските учени създават един уникален продукт с многократно доказван ефект. Един продукт нямащ аналог в целия свят. Един продукт, който е запечатал в себе си истински българското. И. Мечников споменава в един от трудовете си "Дългият и здравословен живот на българите е резултат от консумацията на ферментирали млечни продукти".

Хипократ е казал "Храната Ви да бъде лек и лекът храна" Ние сме българи и трябва да се гордеем с това защото сме добри хора, а за да си добър човек трябва да умееш да помагаш и разбираш всеки изпаднал в нужда. С нашите продукти ние помагаме на всички които обичаме и на всички до които те достигнат. Радоста от това да помогнеш на някого и да го видиш със собствените си очи е невероятно силен мотив да продължаваш напред. Чувството на удовлетвореност на азът и свободата сам да избираш е безспорно най-положителния и градивен елемент в съществуването на всеки един истински човек. Ние се грижим всеки член от нашия екип да разполага с цялата информация, никога не забравяме личните и обществените празници, за да изразим своята благодарност за добре и съвестно свършената работа чрез морални и материални стимули. Проявяваме разбиране към личните им проблеми, и искрено вярваме, че успяваме да създадем топла семейна атмосфера, така необходима за специфичната ни работа в днешния забързан и отчужден свят.

Дафлорн МЛМ ООД е първоначално създадена като търговска фирма отговаряща за разпространението в България на продуктите произвеждани от Дафлорн ООД, а в последствие започва да разпространява продуктите на ПроЛакт ЕООД - натурални пробиотици - един прекрасен БЪЛГАРСКИ продукт с многократно доказани качества и доверие на което се радва не само от нашите консултанти но и от всички хора които са го опитвали. Фирмата се занимава с разпространението на:

Продуктови гами, предлагани от Дафлорн МЛМ ООД

  • Пробиотични функционални храни - натурални пробиотици и пробиотици съчетани с растителни екстракти и етерични масла;
  • Пробиотични хранителни добавки в капсули - натурални пробиотици и пробиотици съчетани с растителни екстракти и етерични масла;
  • Синбиотични хранителни добавки в капсули - натурални и съчетани с растителни екстракти, етерични масла и витаминни премикси;
  • Козметика - сухи пробиотични маски за лице;
  • Натурална закваска за кисело мляко с Lactobacillus Bulgaricus

Продуктите предлагани от нас се разпространяват по метода на мулти-левъл маркетинга (мрежов маркетинг) чрез консултанти. Ние избрахме тази система за разпространяваме на продуктите ни защото сме убедени, че това е най-първичния и приятен начин да си купиш продукт имайки доверие в приятелите си които го дистрибутират.

За нас е приоритет клиентите ни да получават не само здравето от нашите продукти, но и едно прекрасно положително заредено настроение което е важна част от самочувствието на всеки човек.

© Дафлорн МЛМ ЕООД 2004-2023. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact