• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

За нас

За нас

Пробиотиците и синбиотиците от серия ПроЛакт са произведени от "ПроЛакт" ЕООД. Невероятната технология измислена от екип от български учени, води началото си от 80-те години, когато им е възложено да създадат продукт подходящ за решаването на проблемите на космонавтите - поради липсата на гравитация в космоса костите атрофират и стават чупливи поради което на космонавтите им трябва допълнително калции. Така учените създават изцяло нов продукт, използвайки уникалноста на Lаctobacillus Bulgaricus и неговите невероятни свойства и многостранни полезни ефекти върху човешкия организъм.

Хипократ е казал "Храната Ви да бъде лек и лекът храна" Ние сме българи и трябва да се гордеем с това защото сме хора с традиции, а за да си добър човек трябва да умееш да помагаш и разбираш всеки изпаднал в нужда. С нашите продукти ние помагаме на всички които обичаме и на всички до които те достигнат. Радоста от това да помогнеш на някого и да го видиш със собствените си очи е невероятно силен мотив да продължаваш напред. Чувството на удовлетвореност на азът и свободата сам да избираш е безспорно най-положителния и градивен елемент в съществуването на всеки един истински човек. Ние се грижим всеки член от нашия екип да разполага с цялата информация.

"Дафлорн МЛМ" ЕООД създадена през 2004 г. като търговска фирма отговаряща за разпространението в България на продуктите произвеждани от "Дафлорн" ООД, а в последствие през 2020 г. започва да разпространява продуктите на "ПроЛакт" ЕООД - натурални пробиотици - един прекрасен БЪЛГАРСКИ продукт с многократно доказани качества и доверие на което се радва не само от нашите клиенти но и от всички хора които са го опитвали. ПроЛакт Трейд ЕООД се занимава с разпространението на:

  • Пробиотични функционални храни ProLact - натурални пробиотици и пробиотици съчетани с растителни екстракти и етерични масла;
  • Пробиотични хранителни добавки в капсули ProLact - натурални пробиотици и пробиотици съчетани с растителни екстракти и етерични масла;
  • Синбиотични хранителни добавки в капсули ProLact - натурални и съчетани с растителни екстракти, етерични масла и витаминни премикси;
  • Козметика ProLact - сухи пробиотични маски за лице;
  • Натурална закваска за кисело мляко с Lactobacillus Bulgaricus

Продуктите предлагани от нас могат да бъдат закупени както онлайн, така и на място в офисите ни в София и Пловдив. Също така имате възможност да закупите продуктите ни от множеството представителства в България, както и чрез различни други канали, като био магазини, аптеки и независими консултанти.

За нас е приоритет клиентите ни да получават не само здравето от нашите продукти, но и едно прекрасно положително заредено настроение което е важна част от живота на всеки човек.

Продуктите, произвеждани от "ПроЛакт" ЕООД се произвеждат по най-стриктните международни изисквания и отговарят на стандартите за качество и безопастност на храните. Пробиотичните продукти са акредитирани от водещи международни сертифициращи органи.

GMP certification

GMP certification
HACCP certification

HACCP certification
ISO 22000:2018

ISO 22000 Certification
FDA Registered

FDA Registered
ISO 14001:2015

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015

ISO 9001:2015
Vegan certification

Vegan Certification
Halal certification

Halal Certification

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact